Депутатська комісія ініціює створення робочої групи для вирішення питань теплозабезпечення в громадах

Депутатська комісія ініціює створення робочої групи для вирішення питань теплозабезпечення в громадах

17.05.2024

Комісія з питань розвитку місцевого самоврядування сьогодні, 17 травня, порушила питання допомоги територіальним громадам Львівщини у вирішенні проблем стратегічних галузей в умовах воєнного стану і у випадку надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив голова комісії Володимир Кирилич.

«Коли громада стикається з унеможливленням теплопостачання і подачі гарячої води, а в перспективі загрози руйнації всієї тепломережі, то не можна залишити її один на один зі складною ситуацією, особливо в організаційному аспекті.

Тому наша комісія ініціює створення робочої групи з питань вирішення проблем громад, пов’язаних із забезпеченням теплоносієм житлового фонду і соціальної галузі. Із цією пропозицією ми звернулися до департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА.

Новостворена група має комунікувати з профільними міністерствами та громадами, щоб не допустити зриву підготовки до нового опалювального сезону та сприяти стабільному його проходженню в умовах воєнного стану», - підкреслив Володимир Кирилич.