Футбольна команда «Інваспорту» поспілкувалася з гравцями ФК «Рух» та відвідала матч на «Арені Львів»

Футбольна команда «Інваспорту» поспілкувалася з гравцями ФК «Рух» та відвідала матч на «Арені Львів»

13.04.2024

Гравці футбольного клубу для людей з порушеннями слуху комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» сьогодні, 13 квітня, познайомилися з футболістами ФК «Рух» (Львів) і відвідали їхній матч з ФК «Кривбас» (Кривий Ріг) на стадіоні «Арена Львів».

Зустріч-екскурсія та обмін досвідом львівських футболістів відбулися до Міжнародного дня спорту з ініціативи відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Львівської обласної ради.

«Футболісти «Руху» розповіли колегам з «Інваспорту» про свої історії успіху в професії та джерела спортивної мотивації, а також домовилися про спільні тренування і подальшу співпрацю.

Після спілкування та автограф-сесії 20 футболістів «Інваспорту» повболівали на «Арені Львів» за своїх друзів з «Руху» в матчі проти «Кривбасу» в межах 24-го туру Української прем’єр-ліги.

У підсумку «Рух» зіграв у нічию проти складного суперника з рахунком 1:1», - розповіли у відділі облради.

До слова, відділ гуманітарної політики та міжнародного співробітництва на постійній основі організовує мистецькі, пізнавальні та спортивні заходи для дорослих і дітей, які представляють комунальні заклади Львівської обласної ради.