Комісія з питань законності заслухала звіти про виконання двох профільних програм

Комісія з питань законності заслухала звіти про виконання двох профільних програм

23.10.2018


23.10.2018

Сьогодні, 23 жовтня, відбулося засідання комісії з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем.

Спершу члени комісії заслухали звіти про стан виконання у січні – вересні заходів Програми підтримки правоохоронних органів у Львівській області на 2018-2020 роки.

Відтак Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, а також Управління Служби безпеки України у Львівській області вже виконали заходи програми на 100%. А Головне управління Національної поліції у Львівській області планує реалізувати заходи програми до 30 листопада.

Далі депутати заслухали стан виконання за 9 місяців Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області.

Зокрема, військові частини, процент виконання заходів програми яких менше 50%, поінформували членів комісії про причини таких низьких показників та окреслили перспективи реалізації запланованого в межах бюджетного року.

Як наголосив голова комісії Михайло Дзюдзь, усі невикористані кошти буде перерозподілено в межах програми. «Військові формування першочергово мають бути зацікавлені в ефективному та оперативному освоєнні коштів, оскільки від якості цієї роботи буде залежати обсяг фінансового ресурсу на наступний рік», - сказав він.

Крім того, члени комісії вивчили бюджетні пропозиції на 2019 рік , що надійшли від командирів військових частин, дислокованих на території Львівської області, та керівників правоохоронних органів.