Комісія з питань ЖКГ обговорила питання внесення змін в програму поводження з ТПВ

Комісія з питань ЖКГ обговорила питання внесення змін в програму поводження з ТПВ

05.03.2019

 

Комісія з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики сьогодні, 5 березня, на своєму засіданні розглянула проект рішення про внесення змін до Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові на 2017 – 2019 роки, яким передбачається скорочення дії меморандуму до 31 березня 2019 року.

Відповідне рішення ухвалюватимуть депутати на сесії облради, яка відбудеться 12 березня.

Також комісія погодила внесення змін до Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області, зокрема в частині підтримки підприємницької ініціативи  учасників АТО (ООС). Йдеться про збільшення фінансування проектів з 20 тис грн до 30 тис грн на особу.

«Це реальний механізм допомогти нашим атовцям розпочати власну справу після повернення з фронту», - зазначив голова комісії Богдан Гагалюк.

Окрім того, депутати взяли до відома звіт Про виконання обласного бюджету Львівської області за 2018 рік та Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2018 рік, а також розглянули низку листів та звернень.