Ліцей імені Героїв Крут просить долучитися до збору коштів на придбання дронів

Ліцей імені Героїв Крут просить долучитися до збору  коштів на придбання дронів

29.05.2024

Вихованці Львівського ліцею імені Героїв Крут організували збір на FPV-дрони для бійців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила

«Цього року ліцеїсти-крутяни випускних взводів знову в особливий спосіб подякують Збройним Силам України за можливість навчатися. З огляду на теперішні найбільші потреби наших воїнів випускники ліцею імені Героїв Крут зініціювали, а решта взводів - долучилися зборами на FPV-дрони. Саме ці дрони допомагають очищати землю і стримувати заброд. 

Від імені крутян та наших друзів дрони будуть передані в уславлену боями 24 окрему механізовану бригаду імені короля Данила», - розповіли у ліцеї імені Героїв Крут.

З огляду на завершення навчального року, крутяни кидають заклик до всіх школярів, а в першу чергу - до випускників, відплатити загарбникам за всі нічні чи денні повітряні тривоги, за обстріли та руйнування. 

«Долучайтеся і зробіть так, як каже ваша честь! Запрошуємо поширювати та долучатися! Зберемо на FPV-дрони! Подякуймо ЗСУ за навчання!», - зазначили організатори.