Львівська обласна рада привітала педагогів із днем працівників освіти

Львівська обласна рада привітала педагогів із днем працівників освіти

02.10.2018


02.10.2018

У Львівському національному театрі опери та балету імені С. Крушельницької сьогодні, 2 жовтня, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус привітав педагогів області з прийдешнім святом – Днем працівників освіти. 

У вітальному слові Андрій Білоус від імені голови облради Олександра Ганущина, всього депутатського корпусу та громади Львівщини висловив глибоку вдячність і щиру повагу педагогам за вчительську працю. «Зараз відбувається багато змін в галузі освіти. Відомо, що час змін – це непростий період, який зумовлює появу додаткових навантажень, водночас – це і дуже цікавий момент. Оскільки кожен може висловити власні ідеї і бачення розвитку педагогіки», - сказав він.

Крім того, Андрій Білоус наголосив, що Львівська обласна рада була, є і буде партнером вчителів у намаганні зробити освітній процес кращим.

Також Андрій Білоус за багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у розвиток творчих здібностей дітей та з нагоди Дня працівників освіти відзначив грамотами Львівської обласної ради найкращих працівників галузі.

На завершення урочистостей освітян святковим концертом привітали художні колективи Львівщини.

Додамо, що на святі були присутні й двоє вчителів із Луганщини.

Довідково:

День працівників освіти  або День учителя – професійне свято працівників освіти України. Відзначається щорічно у першу неділю жовтня.