Молодь Львівщини спробувала себе в ролі депутатів та керівництва обласної ради

Молодь Львівщини спробувала себе в ролі депутатів та керівництва обласної ради

15.12.2018

Впродовж 15-16 грудня у Львові відбуватиметься модель Львівської обласної ради - симуляційне засідання, в якому візьме участь молодь віком 15-18 років.

 

Сьогодні за участі керуючого справами обласної ради Валентина Харлова відбулося урочисте відкриття.

Валентин Харлов розповів учням про основні ознаки держави, органів державної влади, місцевого самоврядування, а також окреслив особливості роботи Львівської обласної ради.

Впродовж дня учасники засідання проведуть поділ на комісії, висунуть кандидатів на керівні посади та оберуть керівництво ради. Також відбудеться обговорення та голосування за порядок денний сесії.

На завтра у школярів запланована робота в комісіях, розгляд порядку денного під час сесійного засідання.

Валентин Харлов побажав учасникам  та організаторам плідної роботи та пізнати багато нового, цікаво у стінах обласної ради, звісно отримати безцінний досвід та спробувати себе в ролі депутатів та керівництва органу місцевого самоврядування.

 

Довідково.

Молодіжна модель Львівської обласної ради - це симуляційне засідання, в якому візьме участь учнівська молодь віком 15-18 років Львівської області. Основна мета проекту – надати можливість учасникам відчути себе депутатом з усіма тонкощами депутатської діяльності та допомогти молоді зрозуміти діяльність органів місцевого самоврядування.