Олександр Ганущин у Бродах відкрив найбільший в області спортивний комплекс

Олександр Ганущин у Бродах відкрив найбільший в області спортивний комплекс

17.10.2018

 

17.10.2018

 

Сьогодні, 17 жовтня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин із робочим візитом перебуває у Бродівському районі. У межах поїздки очільник облради взяв участь в урочистому відкритті найбільшого в області спортивного комплексу на території Бродівській ЗОШ №4 у м. Броди.

Як зауважив очільник облради, збудований об’єкт – це вже п’ятий повноцінний спортивний комплекс, зданий у Бродівському районі. «Розраховую, що чинна каденція депутатів Львівської обласної ради відкриє понад 100 таких спортивних комплексів. Поле для занять з баскетболу, волейболу, тенісу, футбольне поле зі штучним покриттям з біговою доріжкою і тренажерний комплекс – це саме те, що має бути в кожній великій опорній школі», - сказав Олександр Ганущин.

Голова облради упевнений, що відтепер уроки фізичної культури в цій школі матимуть якісно краще навантаження, а учні з ще більшим бажанням займатимуться спортом.

Додамо, що спортивний об’єкт збудовано шляхом співфінансування за кошти ДФРР, а також обласного, районного та міського бюджетів.