У дебютних змаганнях учнів військових ліцеїв та коледжів «Юнацький резерв» перемогла команда Ліцею імені Героїв Крут

У дебютних змаганнях учнів військових ліцеїв та коледжів «Юнацький резерв» перемогла команда Ліцею імені Героїв Крут

20.05.2024

Упродовж трьох днів у Львові тривали перші всеукраїнські військово-прикладні змагання «Юнацький резерв» на кубок Центру спеціального призначення Національної гвардії України «Омега».

Учасники змагань – ліцеїсти з 12 військових ліцеїв та коледжів з Києва, Львова, Кривого Рогу, Хмельницького, Чернігова, Острога, Чернівців, Збаража, Коропця, Івано-Франківщини, Звягеля й Кременчука.

Понад 120 учасників змагались у комбінованій військово-прикладній естафеті, в управлінні дронами, у вогневій підготовці й пейнтболі, а також з військово-прикладного орієнтування та здійснили марш-кидок.

За підсумками змагань перше місце здобула команда Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Друге і третє місце зайняли команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна та команда Острозького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького.

Учасники змагань отримали вітальні дипломи, прапори, медалі від начальника Центру спеціального призначення «Омега» Національної гвардії України, генерал-майора Павла Яцюка.