У навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» відсвяткували закінчення навчального року

У навчально-реабілітаційному центрі «Мрія» відсвяткували закінчення навчального року

31.05.2024

Свято з нагоди закінчення навчального року відбулося сьогодні, 31 травня у навчально-реабілітаційному центрі «Мрія». Участь у заході взяли вихованці центру, батьки та гості закладу.

У центрі навчається майже 250 дітей віком від 7 до 18 років. Майже 50 дітей є сиротами або опинилися в складних життєвих умовах. Також у «Мрії» навчаються внутрішньо переселені особи.

«У святі брали участь всі діти, у тому числі зі складними порушеннями розвитку. Це наша велика праця. Наші діти чекають на перемогу і сподіваються на щасливе дитинство», – зазначила директорка НРЦ «Мрія» Галина Пирч.

КЗ ЛОР «Навчально-реабілітаційний центр «Мрія» є співорганізатором і учасником багатьох благодійних заходів. Нещодавно вихованці й викладачі центру брали участь у мистецькому заході біля Гарнізонного храму, а також організували великий ярмарок для збору коштів на потреби 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила та для дітей зі спеціальних шкіл та навчально-реабілітаційних центрів області.

З нагоди закінчення навчального року і напередодні Міжнародного дня захисту дітей вихованці центру отримали подарунки.

«Найголовніше у цей день пам’ятати, що дитинство – це радість, мрії та надія. І ми маємо зробити все, аби наші діти були щасливими», – зазначив депутат Львівської обласної ради, о. Микола Біляк.