Випускникам Львівського регіонального інституту державного управління вручили дипломи магістрів

Випускникам Львівського регіонального інституту державного управління вручили дипломи магістрів

01.03.2019

 

Сьогодні, 1 березня, у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулися урочисті збори з нагоди випуску магістрів за спеціальностями «Публічне управління та адміністрування» і «Економіка».

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, беручи участь у церемонії вручення дипломів, зачитав випускникам вітальну адресу від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

Крім того, Олександр Ганущин зауважив, що в 2005 році він теж закінчив цей навчальний заклад – факультет державного управління та місцевого самоврядування. «Знання, здобуті тут, мені неодноразово ставали у нагоді», - сказав очільник облради.

Довідково:

Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ЛРІДУ НАДУ при ПУ) – єдиний заклад вищої освіти у західному регіоні України, основна діяльність якого спрямована на підготовку високопрофесійних керівників державних установ і компетентних державних службовців, що є однією з передумов створення ефективної системи державного управління в Україні.

Інститут було засновано у вересні 1995 року Указом Президента України як філіал Національної академії державного управління при Президентові України. У 2001 році отримано статус регіонального інституту.

Інститут тісно співпрацює з місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування восьми західних областей України, які є основними замовниками Інституту.