Юрій Холод привітав випускників Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького

Юрій Холод привітав випускників Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького

27.06.2024


Сьогодні, 27 червня, у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулися урочистості з нагоди завершення навчального року, випуску лікарів та фармацевтів.

Цьогоріч це 750 магістрів медицини, стоматології та фармації.  Шестеро з них продовжать навчання у військовій академії, щоб стати військовими медиками.

Привітати майбутніх медиків прийшли представники обласної та міської влади, батьки, друзі.

«Вітаю із завершенням довгої і складної дороги навчання в одному з кращих медичних університетів в Україні.

Де б ви не були, памʼятайте, що ваша Альма-матер — варта того, щоб нею пишатися. 

Зараз перед вами стоять великі виклики: будувати сильну, успішну, нову українську державу. Залишайтеся працювати тут і гордо носіть ім’я лікаря задля майбутнього України.

Дякую усім захисникам і захисницям, усім медикам, які сьогодні на передовій. 

Щира подяка усьому викладацькому колективу, які давали знання, ділилися досвідом  і, звісно, вашим батькам за підтримку. Бажаю Вам щастя у житті та професії! Стійкості і повноти розуміння вашої відповідальності. Вірності присязі», - зазначив під час вітального слова в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

ЛНМУ ім. Данила Галицького є провідним академічним центром із високим в Україні рівнем медичної освіти та наукових досліджень, використанням сучасних технологій. Навчальний заклад успішно співпрацює  з  85 установами Європи та Америки, здійснює дослідження та міжнародну співпрацю у різних напрямках.

Як відомо, з 2024 планується у виші запроваджують підготовку за новими освітніми програмами: фізична терапія, протезування, ортезування та менеджмент в охороні здоров’я.