Юрій Холод відзначив працівників митниці з нагоди професійного свята

Юрій Холод відзначив працівників митниці з нагоди професійного свята

25.06.2024

Сьогодні, 25 червня, своє професійне свято відзначають працівники Державної митної служби України. З нагоди свята митників Львівщини привітали центральна й обласна влада, представники силових та оборонних структур, консульств, навчальних закладів та військові.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять працівників служби, які загинули, захищаючи Україну в лавах ЗСУ.

«Велика подяка і шана вашим колегам, які сьогодні боронять Україну від ворога. Завдяки їхнім зусиллям ми можемо тут, на Львівщині, будувати українську державу. Вічна пам'ять тим, кого, на жаль, немає з нами.

Знаково, що саме сьогодні, у день митної служби України, розпочинаються наші переговори щодо вступу до Європейського Союзу. Це дуже символічний збіг. Бо митна служба є важливою ланкою в організації роботи держави, робота митниці займає чільне місце в економічній безпеці держави, а також у співпраці на міжнародному рівні.

Вітаю вас зі святом! Бажаю міцного здоров'я, щастя, злагоди й добробуту. І щоби ваші рідні, близькі, знайомі, сусіди, які сьогодні воюють, якомога швидше повернулися до своїх домівок живими та здоровими. Слава Україні», – зазначив у вітальному слові виконувач обов`язків голови Львівської обласної ради Юрій Холод.