Юристами не народжуються, ними стають завдяки нелегкій праці та самовдосконаленню, – Олександр Ганущин

Юристами не народжуються, ними стають завдяки нелегкій праці та самовдосконаленню, – Олександр Ганущин

07.02.2019

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, сьогодні, 7 лютого, зустрівся зі студентами ІІІ курсу юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Двадцятеро майбутніх юристів у стінах облради проходили двотижневу виробничу практику.

Під час зустрічі Олександр Ганущин розповів молоді про основні питання, які вирішуються обласною радою, а також про делеговані повноваження державній адміністрації.

Крім того, студентів цікавили процеси децентралізації на Львівщині, зокрема формування об’єднаних територіальних громад.

Відповідаючи на запитання молоді про успішну міжнародну співпрацю нашої області, Олександр Ганущин наголосив, що Львівщина в цьому напрямку є дуже прагматичною. «Після міста Київ - ми область №1 по отриманню міжнародної технічної допомоги, залученої для реалізації проектів», - сказав він.

Крім того, голова облради розповів про Форум місцевого розвитку, який щороку відбувається у Трускавці за участі вітчизняних та європейських партнерів.

Наприкінці зустрічі Олександр Ганущин побажав студентам реалізувати себе у своїй професійній діяльності і стати успішними правниками. «Юристами не народжуються, ними стають завдяки нелегкій праці та самовдосконаленню!», - наголосив очільник облради.