Стартувала акція зі збору коштів на обладнання для Клінічного центру дитячої медицини. Лікарні Охматдит для допомоги новонародженим діткам

Стартувала акція зі збору коштів на обладнання для Клінічного центру дитячої медицини. Лікарні Охматдит для допомоги новонародженим діткам

17.04.2024

Стартувала благодійна акція для допомоги відділенню реанімації новонароджених КНП ЛОР «Клінічний центр дитячої медицини» (лікарня «Охматдит») у Львові. Мета акції — зібрати 120 000 грн на закупівлю касет для аналізатора газів крові, який є життєво важливим для маленьких пацієнтів центру.

Щороку лікування і такої допомоги у відділенні реанімації потребують в тому числі і близько 400 новонароджених поспішайок. Касета є компонентом апарату, який підтримує життєдіяльність передчасно народжених малюків.

Проєкт реалізується у співпраці з БФ «Здорові діти». Фонд заснований у 2015 році з ініціативи Опікунської ради дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Головна мета БФ - допомога у впровадженні новітніх методів діагностики та лікування у дитячій лікарні, забезпечення розхідними матеріалами, покращення інфраструктури установи, а також розвитку медичного закладу в цілому.

Благодійні внески можна зробити на сторінці проєкту ТРЦ Forum Lviv за посиланням.

100% зібраних коштів (з вирахуванням комісії за грошові перекази) організатори перерахують КНП ЛОР «Клінічний центр дитячої медицини» (Лікарня «Охматдит» м. Львів).

Фото «Охматдит».