У Львівському музеї історії релігії можна придбати картини вихованців майстерні для дітей і молоді з особливостями розвитку

У Львівському музеї історії релігії можна придбати картини вихованців майстерні для дітей і молоді з особливостями розвитку

19.04.2024

Виставковий проєкт «Світ очима особливих» експонується у Львівському музеї історії релігії. На виставці представлено 20 робіт вихованців навчально-творчої майстерні для дітей і молоді з особливостями розвитку, що діє при ГО «Простір без обмежень».

Роботи створені під час арт-терапевтичних занять, метою яких є розв'язання емоційних проблем дітей і молоді. Кошти від продажу робіт підуть для проведення оздоровчих і адаптивних програм, які допомагають дітям впоратися із травматичними наслідками війни.

«Ми хочемо зібрати кошти на літній табір для дітей без батьківського супроводу. У таборі діти зможуть покращити навички самообслуговування. Наша мета – щоби діти займались діяльністю, яка їм подобається, розвивались та адаптувалися у суспільство», – розповіла організаторка виставки, керівниця ГО «Простір без обмежень» Анна Рева.

Триватиме виставка до 10 травня. Переглянути картини можна в музеї за адресою, м. Львів, пл. Музейна, 1 або за посиланням http://surl.li/stdrp.