У Навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» з’явився власний театр ростових ляльок

У Навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» з’явився власний театр ростових ляльок

17.04.2024

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» запрацював власний театр ростових ляльок. Незвичних казкових персонажів подарували дітям меценати з Польщі.

Педагоги Центру з ентузіазмом взялися за зовсім нову для них справу. Керувати ляльками, які майже такого зросту, як людина, виявилося зовсім непросто. Але вчителі впоралися із завданням: оживили персонажів казки і продемонстрували акторську майстерність.

«Нещодавно відбувся прем’єрний виступ нашого театру ляльок з казкою «Людина-Буйвол». Театральне видовище викликало у юних глядачів бурхливі емоції. Діти вчилися правильно сприймати позитивні та негативні людські риси і поведінку, робити правильні висновки. Попереду в театральної групи ще багато творчих планів і театральних гастролей в інші школи Львова», - розповіли в комунальній установі.

Довідково:

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» – це багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр, основною діяльністю якого є навчання та комплексна реабілітація дітей з порушеннями зору та складними порушеннями розвитку раннього, дошкільного та молодшого шкільного віку та змінного контингенту.

НРЦ «Левеня» створений у 1999 р. у м. Львові на базі навчально-виховного закладу «Спеціальний садок-школа для дітей з вадами зору».