Історико-культурний заповідник «Нагуєвичі» запрошує на фотовиставку «Батьківська Хата. Homestead»

Історико-культурний заповідник «Нагуєвичі» запрошує на фотовиставку «Батьківська Хата. Homestead»

24.06.2022

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Нагуєвичі» запрошує всіх охочих відвідати фотовиставку проєкту «Батьківська Хата. Homestead», присвячену Дню Конституції України.

«До Дня Конституції України розповімо про наш освітній культурно-інформаційний проєкт, мета якого – боротьба з російською пропагандою. Ми покажемо якою насправді була наша країна задовго до приходу совєтів і леніна.

Зберігаймо пам'ять про предків для наших нащадків! Бо Україна неймовірна! Про це говорять всі, хто бодай раз побачив нашу унікальну природу, культуру, традиції, гостинність», - розповів керівник музею Богдан Лазорак.

«Батьківська Хата. Homestead» – це україно-американський проєкт, покликаний донести до українців світу красу української культури та традицій, яскравий колорит українського села, особливості побуту, будови хат та ремесел наших прадідів.

Фотовиставка демонструє народні строї різних етнографічних регіонів України кінця XIX – початку ХХ ст. разом з архітектурними формами та побутом відповідної території.

Експозиція доступна до огляду з 24 червня до 20 липня.

Нагадаємо, до цього проєкт «Батьківська Хата.Homestead» експонувався у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука».