Львівська обласна рада напрацювала Концепцію адаптації базових галузей економіки до умов воєнного стану та на післявоєнний період

Львівська обласна рада напрацювала Концепцію адаптації базових галузей економіки до умов воєнного стану та на післявоєнний період

17.06.2022

Львівська обласна рада підготувала Концепцію соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану і стратегічних напрямів економічного відродження на післявоєнний період. Документ містить пропозиції, рекомендації і напрацювання про те, що необхідно робити сьогодні, у воєнний час, і на чому варто зосередитися після війни. 

Про це повідомив голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Володимир Квурт.

«Бюджетній комісії та комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій випала честь фіналізувати Концепцію адаптації Львівщини до умов воєнного стану та на післявоєнний період.

Дякуємо всім депутатам обласної ради, які долучилися до підготовки цього документа. Особливу подяку висловлюємо експертам – представникам наукових кіл, університетського середовища Львівщини, інститутів громадянського суспільства за те, що знайшли час взяти участь у роботі експертних груп, за продукування ідей, за, без перебільшення, патріотизм до рідної Львівщини і держави в цілому.

Сподіваємося, що наша спільна праця стане корисною при розробці змін до Стратегії розвитку Львівщини і напрацювання плану дій для економічного ренесансу України», - зауважив Володимир Квурт.

Голова бюджетної комісії наголосив, що особливо вдячний експертам, які долучилися до фіналізації Концепції, зокрема: Віктору Борщевському, Андрію Вовку, Олексі Возняку, Володимиру Волошину,  Роману Гладишевському, Назару Демчишаку, Ростиславу Михайлишину, Даниїлі Олійник, Назару Подольчаку, Андрію Табінському, Володимиру Снітинському, Олександру Софію, Роману Федишину, Марії Флейчук.

Із складом робочих груп, які працювали над розробкою стратегічного документа, можна – тут.

Львівська обласна рада звертається до усіх зацікавлених мешканців області з проханням ознайомитися з Концепцію соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану і стратегічних напрямів економічного відродження на післявоєнний період і долучитися до формування пропозицій до неї за формою.

Із Концепцією можна ознайомитися – тут.

Детальніше про підготовку Концепції адаптації Львівщини до умов воєнного стану та на післявоєнний період – тут.