Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер приєднали до Львівської обласної клінічної лікарні

Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер приєднали до Львівської обласної клінічної лікарні

06.02.2024

Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер» реорганізують шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня».

За таке рішення сьогодні, 6 лютого, на XXI позачерговій сесії Львівської обласної ради проголосували 62 депутати.

Рішення передбачає створення на базі Львівської обласної клінічної лікарні Центру дерматології та венерології зі збереженням основних засад функціонування шкірно-венерологічної служби в межах госпітального округу Львівської області.

Майно диспансеру буде передано на баланс обласної клінічної лікарні.

«Реорганізація дозволить вдосконалити надання медичної допомоги хворим шкірно-венерологічного профілю, покращить її якість та доступність. Також рішення сприятиме ефективнішому використанню об'єднаним закладом кадрового потенціалу і фінансового ресурсу, який передбачено на його утримання», – наголосила т.в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Наталія Літвінська.

Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради доручено створити комісію з реорганізації шкірно-венерологічного диспансеру і за погодженням з департаментом охорони здоров’я Львівської ОВА затвердити нову редакцію статуту Львівської обласної клінічної лікарні.

Працівники диспансеру будуть працевлаштовані у лікарні відповідно до норм трудового законодавства.