На Жовківщині відкрили новий дитячий садочок

На Жовківщині відкрили новий дитячий садочок

26.02.2019

 

Сьогодні, 26 лютого, відбулося відкриття нового дошкільного навчального закладу дитячого садочку у с. Мервичі Жовківського району. 

Участь в урочистому відкритті взяли керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, представники обласної та районної влади, місцеві мешканці. Валентин Харлов подякував усім тим, хто долучився до доброї справи, адже у дитячих закладах мають бути однозначно комфортні умови для перебування та навчання діток дошкільного віку. 

Будівлю ДНЗ добудували і надбудували, замінили дах і встановили вікна, відремонтували фасад, встановили систему опалення, водо- та електропостачання тощо, побудували котельню. 

Проект реалізовано у рамках програми Державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість становить понад 12 млн. грн., з яких з обласного бюджету виділили 5 млн грн., селищного  - 3,5 млн грн., ДФРР – 4,2 млн грн.

Роботи у дитсадку тривали більше двох років. Це є  перший дошкільний заклад освіти у Мервичах. Він розрахований на дві групи по 25 – 35 дітей у кожній. Але у перспективі його зможе відвідувати більше діток.