Профільні комісії ініціюють звернення облради щодо неправомірних дій обласного управління Держгеокадастру

Профільні комісії ініціюють звернення облради щодо неправомірних дій обласного управління Держгеокадастру

04.03.2021

Наше основне завдання – напрацювати дієвий механізм допомоги людям та громадам, які постраждали внаслідок дій Держгеокадастру, який самовільно роздав десятки гектарів земель громад без погодження територій.

На цьому наголосив голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький під час розгляду заяв голів територіальних громад Львівщини, які скаржаться на неправомірні дії обласного управління Держгеокадастру.

«На сьогодні ми маємо звернення від голів ОТГ Жовкви, Золочева, Глинян, Пустомитів, Нового Калинова, ініціативної групи сіл Новосілки та Колбаєвичі. Проблема набуває загрозливого масштабу і ми не стоятимемо осторонь», - наголосив Юрій Раделицький.

Відтак за підсумками спільного засідання постійних комісій з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій, з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань і з питань розвитку місцевого самоврядування депутати вирішили підготувати проєкт звернення Львівської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з вищевикладеної проблеми.