Розпочала роботу конкурсна рада Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку

Розпочала роботу конкурсна рада Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку

30.07.2021

Голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький у четвер, 29 липня, взяв участь у першому засіданні конкурсної ради у межах реалізації Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки.

За словами депутата, на установчому засіданні члени конкурсної ради обговорили деталі проведення конкурсу інноваційних проєктів у 2021 році.

«Конкурсна рада, серед іншого, затвердила тематичні напрямки з урахуванням пріоритетних видів економічної діяльності, визначених Стратегією розвитку Львівської області на період на 2021-2027 років», - розповів Юрій Раделицький.

Львівську обласну раду у Конкурсній раді також представляють голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт, депутат обласної ради, ініціатор ухвалення Програми Йосиф Ситник.

Як відомо, основним завданням Програми є стимулювання активності науковців, дослідників, інноваторів у спільнодії з підприємцями Львівщини задля збільшення рівня науково-технічних досягнень, підвищення інноваційної активності й культури взаємодії дослідної та підприємницької сфери.

На реалізацію Програми у 2021 році скерують з обласного бюджету – 5 млн грн.

Нагадаємо, Львівська обласна рада 16 березня ухвалила Програму сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021 – 2025 роки. А 13 липня депутатський корпус вніс зміни до Програми, доповнивши її, зокрема положенням про умови і критерії конкурсного відбору інноваційних проєктів та про їх фінансування.