Тимчасова контрольна комісія облради заслухала інформацію про використання коштів обласного бюджету

Тимчасова контрольна комісія облради заслухала інформацію про використання коштів обласного бюджету

30.04.2024

Сьогодні, 30 квітня, відбулося чергове засідання тимчасової контрольної комісії (ТКК) обласної ради з вивчення питання щодо ефективного використання коштів обласного бюджету і ситуації у сфері ввезення та надання гуманітарної допомоги, а також функціонування інформаційної системи «Шлях».

Цього разу увага членів ТКК була зосереджена на бюджетному блоці. Депутати ознайомилися з інформацією від департаменту фінансів Львівської ОВА та територіальних громад про використання коштів обласного бюджету в 2023 році.

«Аналітичні дані та висновки щодо бюджетних питань будуть використані при підготовці підсумкового звіту ТКК і представлені на сесії обласної ради», - поінформував голова ТКК Назарій Сумало.

Крім того, ТКК опрацювала звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави .

Нагадаємо, тимчасова контрольна комісія створена рішенням Львівської обласної ради 14 листопада 2023 року.