У Львівському онкологічному центрі проводять хірургію одного дня

У Львівському онкологічному центрі проводять хірургію одного дня

12.07.2024

Хірургію одного дня виконують в амбулаторній операційній поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр».

«Хірургія одного дня – це можливість прооперуватись та поїхати додому того ж дня. В амбулаторній операційній наші досвідчені хірурги-онкологи проводять невеликі оперативні втручання під місцевим знечуленням. Зазвичай, в умовах амбулаторної операційної, команда виконує оперативні втручання на шкірі, в підшкірно-жировій клітковині, а також бере біопсії для проведення досліджень новоутворів наших пацієнтів», – зазначили у центрі.

Найбільшою перевагою амбулаторної хірургії є зручність, адже пацієнт може повернутись додому вже через кілька годин після маніпуляції, не втрачаючи час на перебування в лікарні.

«Перш ніж провести таку маніпуляцію, наші спеціалісти проводять необхідні обстеження та зважують усі можливі ризики. Відтак амбулаторні оперативні втручання є безпечними для наших пацієнтів», – додали в онкоцентрі.