30 громадських організацій перемогли у Конкурсі молодіжних проєктів

30 громадських організацій перемогли у Конкурсі молодіжних проєктів

19.05.2021

Конкурсна комісія, у вівторок, 18 травня, визначила переможців цьогорічного конкурсу проєктів, розроблених молодіжними громадськими організаціями Львівщини, для їх фінансування у межах обласної програми «Молодь Львівщини».

На конкурс цьогоріч було подано 110 конкурсних пропозицій. За підсумками оцінювання, переможцями визначено 30 громадських організацій, які реалізують 32 проєкти. Серед поданих проєктів найпоширеніший напрям – національно-патріотичне виховання. У цьому напрямі буде реалізовано 14 проєктів. На другому місці – активізація залучення молоді до процесів ухвалення рішень. Тут переможцями стали одразу 6 проєктів.

Крім цього, у сфері підвищення рівня компетентностей молоді переможцями стали 5 проєктів, у сфері підвищення культури волонтерства серед молоді – 3 проєкти, у сфері підготовки фахівців, які працюють з молоддю, та підвищення рівня мобільності молоді по 2 проєкти.

«Ми повинні підтримувати ініціативність нашої молоді, адже саме за нею – майбутнє. Обласна рада визначає як пріоритет молодіжну політику, зокрема підтримку створення якісних умов для її розвитку, навчання та самореалізації», - зауважила голова постійної комісії з питань молоді та спорту Тетяна Бей. 

Нагадаємо, що загальна сума підтримки конкурсних пропозицій становить 1,2 млн грн. Ознайомитись з рішенням конкурсної комісії та переліком проєктів-переможців можна тут, тут, тут..