АНДРІЙ БІЛОУС ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

АНДРІЙ БІЛОУС ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

13.09.2018


13.09.2018

Сьогодні, 13 вересня, в управлінні ОКС ЛГП « Галсільліс» відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу. Своє професійне свято працівники лісової галузі відзначають щорічно у третю неділю вересня.

В урочистостях взяли участь керівники та головні спеціалісти дочірних лісогосподарських підприємств, спеціалісти апарату управління, керівництво обласної ради, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Юрій Гудима, голова комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Комарницький.

З привітальним словом виступив генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Володимир Мельник. «Лісова галузь – це традиції та досвід поколінь, що об’єднує тих, хто відновлює «зелене багатство» і тих, хто доглядає за лісом. Дбайливе ставлення до лісу – це дбайливе ставлення до рідного краю і людей, які тут живуть», - сказав він.

В свою чергу перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус наголосив на покращенні економічної складової та в екологічному напрямку роботи «Галсільлісу». «Хочу відзначити як позитив принципову позицію керівництва підприємства в питанні розширення національного природного парку «Бойківщина» на території Турківського району. Є ідеї та ініціативи щодо створення нових об’єктів природо заповідного фонду. Наша праця має бути скерована, насамперед, на збереження природного навколишнього середовища. Щиро вітаю Вас зі святом. Бажаю здоров’я, щастя, благополуччя в родинах та реалізації усіх задуманих планів», - зазначив Андрій Білоус.

Відтак Андрій Білоус вручив подяку обласної ради колективу ОКС ЛГП «Галсільліс».