БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ ПОГОДИЛА ЗМІНИ ДО ДЕЯКИХ ОБЛАСНИХ ПРОФІЛЬНИХ ПРОГРАМ

БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ ПОГОДИЛА ЗМІНИ ДО ДЕЯКИХ ОБЛАСНИХ ПРОФІЛЬНИХ ПРОГРАМ

13.09.2018


13.09.2018

Сьогодні, 13 вересня, постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку внесла зміни до напрямків та заходів окремих профільних обласних програм, а також запропонувала заслухати звіти Львівської ОДА про виконання обласного бюджету та програми соціально-економічного розвитку за 9 місяців 2018 року – під час другого пленарного засідання XVII чергової сесії обласної ради.

Так, депутати зокрема погодили внесення змін до «Комплексної програми з надання медичної допомоги мешканцям Львівщини на 2017 – 2020 роки» в частині перерозподілу зекономлених коштів за заходом «Придбання високотехнологічного медичного обладнання для діагностики і лікування онкологічних хвороб у дітей», до «Програми комплексного розвитку територій Львівської області на 2016-2020 роки» в частині перерозподілу коштів між територіями через незабезпечення деякими місцевими бюджетами співфінансування виготовлення містобудівної документації.

Також були погоджені технічні уточнення до Комплексної програми цивільного захисту населення і територій Львівської області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Головою постійної комісії Олегом Домчаком звернуто увагу членів комісії на те, що на черговому засіданні Львівської обласної ради будуть розглядатися технічні зміни до обласних програм. "Питання перерозподілу коштів (збільшення чи зменшення фінансування) планується розглядати на наступних засіданнях профільної комісії та відповідно на сесії обласної ради у другій половині жовтня за результатами виконання показників обласного бюджету за 9 місяців поточного року", - повідомив він.