Конкурсна комісія заслухала двох кандидатів на посаду керівника Львівського перинатального центру

Конкурсна комісія заслухала двох кандидатів на посаду керівника Львівського перинатального центру

05.12.2018

 

05.12.2018

 

У середу, 5 грудня, у Львівській обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр».  

Відтак свої програми розвитку установи в короткостроковій та довгостроковій перспективі на розгляд комісії представили двоє кандидатів: Ірина Біль та Володимир Лех.

Наступне засідання комісії відбудеться 17 грудня, на якому заслухають решту кандидатів, а саме: Марію Малачинську, Ігоря Потапова та Михайла Степанчака. 

Нового керівника буде призначено рішенням сесії строком на 5 років. Попередньо усі претенденти виступили на громадських обговореннях, також відбулися зустрічі із трудовим колективом установи.

Як відомо, попередній конкурс на директора Львівського обласного перинатального центру було визнано таким, що не відбувся. Жодна із трьох кандидаток не набрала достатньої кількості голосів членів конкурсної комісії. Відтак було оголошено новий конкурс.

Опісля за пропозицією департаменту охорони здоров’я ЛОДА управління майном спільної власності Львівської облради призначило виконувачем обов’язків директора Львівського перинатального центру Ігоря Потапова.

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр відкрився за участі Президента України у червні 2018 року після тривалої реконструкції.

ВІДЕО