На Львівщині стартували освітні, культурні та медійні обміни з Луганщиною

На Львівщині стартували освітні, культурні та медійні обміни з Луганщиною

21.03.2019

 

Сьогодні, 21 березня, у Львівській обласній раді відбулася інформаційна сесія конкурсів освітніх, культурних та медійних обмінів між закладами Львівської та Луганської областей у 2019 році, які організовує Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна”.

За участі голови облради Олександра Ганущина, голів районних рад, міських голів та ОТГ, керівників районних та міських відділів культури, освіти підвели підсумки реалізації програми “Змінимо країну разом” у 2018 році та презентували кращі практики освітніх, культурних і медійних обмінів.

«Цього року ми продовжуємо нашу ініціативу, яку ми розпочали минулоріч. Відтак у сфері культури,освіти, медіа розпочинається новий етап для ще тіснішої співпраці.Ми чекаємо на подачу проектів до 15 квітня, до слова, буде он-лайн реєстрація. Розмір фінансування освітніх та культурних проектів становить 50 тисяч гривень, медійних – 100 тисяч гривень.  Основною вимогою є  власний фінансовий внесок в розмірі 10%, наявність партнера з Луганщини, а також спільні наміри щодо того, щоб стирати стереотипи, які є між нашими областями, щоб творити нову якість міжрегіональної співпраці, створювати якісний медійний контент, а також ділитися досвідом та втілювати в життя креативні ідеї, які об’єднують країну. Разом зможемо більше!», - зазначив Олександр Ганущин.

Більше інформації про конкурси за посиланням: http://ekarpaty.com/konkursi-i-granti/