Олександр Ганущин привітав майбутніх офіцерів із Львівської, Луганської і Волинської областей

Олександр Ганущин привітав майбутніх офіцерів із Львівської, Луганської і Волинської областей

06.12.2018

 

06.12.2018

 

Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних сил України голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин завітав до Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, де привітав зі святом кадрових військових і майбутніх офіцерів – ліцеїстів.

Крім того, очільник облради поспілкувався з вихованцями ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою з Луганської і Волинської областей, які прибули на Львівщину в рамках проекту «Змінимо країну разом».

«Мені дуже приємно, що проект «Змінимо країну разом» відповідно до підписаного меморандуму сприяє зміцненню дружби зокрема, між спеціалізованими закладами освіти – ліцеями з посиленою військово-фізичною підготовкою. Упевнений, що цей процес допоможе виховати новітніх українських офіцерів, які стануть рушійною силою нашої армії і здобудуть перемогу», - наголосив Олександр Ганущин.

Як відомо, у жовтні 2018 року в рамках спільного проекту між Луганською та Львівською областями «Змінимо країну разом» Львівським державним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та Луганським обласним ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» було підписано Меморандум про співпрацю.

Відтак на виконання цього Меморандуму з 4 до 6 грудня ліцеї обмінялися делегаціями.