Представники 20 громад Львівщини навчалися писати грантові заявки

Представники 20 громад Львівщини навчалися писати грантові заявки

17.05.2021

Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" успішно провела серію навчань в рамках проєкту «Управління знаннями територіальної громади».

Учасниками тренінгів стали представники з 20 громад Львівської області. Впродовж чотирьох днів слухачам розповіли про основи управління проєктами, вимоги щодо написання грантових заявок для територіальних громад, критерії оцінки проєктних пропозицій донорами.

Організатори спланували захід так, щоб кожен учасник повернувся в громаду з корисними знаннями й практичними навичками про те, як формулювати мету проєкту, чітко визначати кількість необхідних ресурсів, писати пропозицію з максимальною точністю та передбачати послідовність виконання робіт. Також у програмі тренінгів були лекції про способи залучення додаткових ресурсів, зокрема "Фандрейзинг для територіальних громад".

"Це були чотири дні насиченого та інтенсивного навчання. Дякуємо всім, хто доєднався та доклав зусиль, аби отримати нові знання та навички про проєкти, бюджет та зможе використовувати їх на практиці, допомагаючи своїй громаді досягати успіху", - зазначив виконавчий директор Асоціації Андрій Якимів та анонсував старт наступних пізнавальних зустрічей на тему «Стратегування 2021».