У Славському ДЛГП «Галсільліс» обласні депутати провели виїзну нараду з лісівниками

У Славському ДЛГП «Галсільліс» обласні депутати провели виїзну нараду з лісівниками

29.07.2022

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький, а також депутати обласної ради Тарас Подвірний, Ростислав Добош та Захар Миляник провели виїзну нараду у Славському дочірньому лісогосподарському підприємстві «Галсільліс». Під час наради депутати заслухали звіт керівництва про піврічну діяльність 18 дочірніх підприємств. Які функціонують у різних районах області.

«Це півріччя було важке, адже працюємо в умовах воєнного стану, - розповів в.о. генерального директора лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Іван Підгородецький. – У порівнянні з минулим роком нам вдалося додати 55 млн грн обороту. Плануємо розвинути переробку деревини, щоб підвищити додану вартість, а також облаштовувати нові рекреаційні об’єкти».

«Власником лісогосподарського підприємства «Галсільліс» є громада Львівщини. Депутатам області делеговані права слідкувати за діяльністю комунальних закладів, допомагати їм. «Галсільліс» одне з найбільш спроможних підприємств, крім сплати податків у них є ще одне завдання – збереження природи», - пояснив Ростислав Добош.

Депутати також побували у Волосянківському та Бескидському лісництвах, оглянули ділянки де вирощується садивний матеріал, а також перспективні об’єкти рекреаційного призначення. За підсумками наради депутати рекомендуватимуть комісії з питань комунального майна Львівської обласної ради напрацювати фінансові плани для обласних комунальних підприємств, а в кінці кожного року аналізувати їх звіти.