УСІ ЗАЦІКАВЛЕНІ, АБИ ПРОЕКТ БУВ РЕАЛІЗОВАНИЙ, – ОЛЕГ ДОМЧАК ПРО РЕКОНСТРУКЦІЮ ШКОЛИ В С. РОЛІВ

УСІ ЗАЦІКАВЛЕНІ, АБИ ПРОЕКТ БУВ РЕАЛІЗОВАНИЙ, – ОЛЕГ ДОМЧАК ПРО РЕКОНСТРУКЦІЮ ШКОЛИ В С. РОЛІВ

13.09.2018


13.09.2018

Під час засідання комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку до депутатів за допомогою звернулися представники громади с. Ролів Дрогобицького району, які занепокоєні відсутністю проведення робіт у межах проекту «Реконструкція з добудовою загальноосвітньої школи в с. Ролів Дрогобицького району Львівської області, в т.ч. коригування ПКД».

За словами активістів «На разі не відбувається жодних робіт на будівельному майданчику. Тому існує загроза, що виділені кошти не будуть використані», - говорять вони.

Зазначимо, що на цю мету з бюджету розвитку обласного бюджету передбачено 500 тис грн як співфінансування до ДФРР, з якого виділено – 3 млн грн. Є певні застереження стосовно фінансування з державного бюджету, оскільки кошти заплановані не з загального, а спеціального фонду.

Як повідомив голова комісії Олег Домчак, існує проблема з початком фінансування проекту реконструкції. «Є кримінальна справа, всі документи були вилучені. Як відомо, у грудні минулого року був оголошений тендер і визначені підрядні організації. Однак до сьогодні тривають різні неузгодженості», - розповів посадовець.

Як наголосив Олег Домчак, усі зацікавлені, аби даний проект був реалізований, але на разі, на жаль, є чимало перепон, які заважають його реалізації. «Комісія пильно стежитиме за ходом виконання робіт та сприятиме успішній реалізації проекту», - сказав він.