Володимир Гірняк привітав працівників залізничного транспорту

Володимир Гірняк привітав працівників залізничного транспорту

31.10.2018

 

31.10.2018

 

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк сьогодні, 31 жовтня, привітав працівників залізничного транспорту із прийдешнім професійним святом – Днем залізничника.

У вітальному слові Володимир Гірняк наголосив, що ПАТ «Українська залізниця» – це колосальна структура, в якій працює майже 300 тисяч працівників, у тому числі майже 30 тисяч – у Львівській філії.

«Переконаний, що ми і надалі спільними зусиллями будемо вирішувати існуючі проблеми вашої галузі, оскільки налагоджена конструктивна співпраця між обласною радою, облдержадміністрацією, іншими держустановами. Також ми сподіваємося на тісну співпрацю з Львівською філією ПАТ «Українська залізниця». Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу у вирішенні будь-яких питань», - зауважив заступник голови облради, звертаючись до залізничників.

Крім того, за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Дня залізничника Володимир Гірняк вручив найкращим працівникам галузі Подяки обласної ради.

Довідково:

День залізничника – професійне свято працівників залізничного транспорту. В Україні відзначається щорічно 4 листопада.