До Дня батька у Львові організували сімейне свято

До Дня батька у Львові організували сімейне свято

16.06.2024

З нагоди Міжнародного дня батька сьогодні, 16 червня, у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького відбулося сімейне свято з концертною та спортивною програмою. Розпочався захід зі спільної молитви, хвилини мовчання за загиблими українськими героями та виконання Державного Гімну.

«В умовах війни День батька набуває особливої значущості. Адже тати, які зараз на фронті і захищають Україну, ризикують найціннішим – своїм життям заради життя дітей, дружин, батьків. Ми маємо завжди пам’ятати подвиг воїнів і їх турботу про сім’ї.  

Закликаю всіх привітати сьогодні своїх татів зі святом і подякувати їм за батьківську любов», - сказав у вітальному слові в.о. керуючого справами Львівської обласної ради, депутат Ярослав Гасяк.

На гостей свята очікували виступи дитячих музичних, естрадно-танцювальних колективів, пізнавальні та спортивні конкурси, майстер-класи, ігровий батут, аквагрим, смаколики тощо.

Організатори свята: Служба у справах дітей Львівської обласної військової адміністрації, Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги», церква «Гефсиманія».