КОМІСІЯ З ПИТАНЬ СПОРТУ РОЗГЛЯНУЛА ПИТАННЯ ВСТАНОВЛЕННЯ СПОРТМАЙДАНЧИКІВ ТА РОЗВИТКУ СПОРТУ НА СЕЛІ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ СПОРТУ РОЗГЛЯНУЛА ПИТАННЯ ВСТАНОВЛЕННЯ СПОРТМАЙДАНЧИКІВ ТА РОЗВИТКУ СПОРТУ НА СЕЛІ

18.09.2018


18.09.2018

У вівторок, 17 вересня, відбулося засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту. 
У порядку денному комісії розглядалося багато важливих і актуальних питань.

Зокрема члени комісії заслухали звіт щодо виконання обласної Програми «Молодь Львівщини» за 8 місяців 2018 року.

Окрім того, заслухали 0керівника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Романа Хім`яка щодо вивчення питання концепції  розвитку спорту на селі.

Також з ініціативи комісії винесено на обговорення сесії обласної ради клопотання перед Верховною Радою України щодо нагородженняПочесною грамотою Верховної Ради України  Олега Верещинського – віце-президента громадської організації «Асоціація футзалу Львівщини». Прийнято рішення скерувати в управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації листа з пропозицією щодо присвоєння  Почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту» Мирославу Герцику – ректору Львівського державного університету фізичної культури, майстру спорту СРСР, доценту, заслуженому тренеру України, відміннику освіти України.

Петро Журовський, як голова постійної комісії звернув увагу про відсутність реакції на звернення від комісії до голів Моршинської міської та Козівської сільської рад та Грабовецької ОТГ з зауваженнями щодо неналежного виконання робіт по встановленню спортивних майданчиків і запропонував повторно скерувати їм листи.