ПРОФІЛЬНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА НИЗКУ ПИТАНЬ ДОРОЖНЬОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

ПРОФІЛЬНА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА НИЗКУ ПИТАНЬ ДОРОЖНЬОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

12.09.2018


12.09.2018

У вівторок, 11 вересня, відбулося чергове засідання постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури.

Під час засідання комісія розглянула питання про: стан виконання «Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018 – 2020 роки» станом на 1 вересня; виконання Стратегії розвитку гірських територій Львівської області на 2018 – 2022 роки за І півріччя 2018 року (у частині ремонту доріг); лист Міністерства інфраструктури України щодо сприяння в реалізації проекту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за рахунок кредиту на умовах пов'язаної допомоги між Урядом України та Урядом Республіки Польща.

Крім того, члени комісії погодили внесення змін до Переліків: ремонту доріг, проектно-вишукувальних робіт на автомобільних дорогах загального користування; внесла зміни до об'єктів, на яких планується влаштування освітлення пішохідних переходів у населених пунктах області, вулиці яких є дорогами загального користування у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Депутати також розглянули та погодили проекти рішень: «Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж населеного пункту смт. Гірник Гірницької селищної ради Львівської області», «Про перейменування населеного пункту Коросне Короснянської сільської ради Перемишлянського району Львівської області».