У Лісівничому еколого-просвітницькому центрі розпочався сезон екскурсій

У Лісівничому еколого-просвітницькому центрі розпочався сезон екскурсій

11.05.2019

 

У лісівничому еколого-просвітницькому центрі Львівського ОУЛМГ, який функціонує на базі ДП «Львівський лісгосп», розпочався сезон екскурсій.

Лісівничий еколого-просвітницький центр є осередком екологічного виховання і просвіти населення різних вікових категорій: дошкільної, шкільної та студентської молоді, дорослих громадян. Проведення екскурсій передбачає оволодіння ними знань про навколишнє середовище та формування екологічної культури особистості.

Цього року сезон відкрився з відвідування центру німецькими студентами-екологами. У межах Міжнародної співпраці між Національним лісотехнічним університетом України та Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф іноземні студенти завітали до ДП «Львівський лісгосп». Студентам розповіли про об’єкти ПЗФ Львівщини, рослини і тварини, характерні для даного регіону.

Особливу цікавість у студентів-екологів із Німеччини викликали зубри. Також гості ознайомилися з наявною колекцією зразків деревини, насіння, гербарними зразками рослин. На закінчення оглянули Лісову школи та облаштований рекреаційний осередок на природі.

Щороку Лісівничий еколого-просвітницький центр відвідує близько 1500 осіб. Найближчим часом на базі центру вже заплановано декілька екскурсій. 

Нагадаємо, Лісівничий еколого-просвітницький центр при Львівському ОУЛМГ створений у 2006 році на базі ДП "Львівський лісгосп".

Адреса: 79054, м. Львів, вул. Яворницького, 8 Б.

Тел., факс: (032) 297-61-21.

Графік роботи: понеділок-п’ятниця, 8:00 год.-17:00 год.