На посаду директора Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ затверджено Олександру Бурду

На посаду директора Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ затверджено Олександру Бурду

12.03.2020

Львівська обласна рада затвердила на посаду директора Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ  Олександру Бурду, - відповідне рішення ухвалили депутати сьогодні, 12 березня.

Як відомо, Олександра Бурда, яка досі була виконуючою обов’язки цього закладу, стала переможцем відкритого конкурсу на цю посаду. За її кандидатуру проголосувало 9 членів комісії з проведення конкурсів на заміщення посад керівників закладів охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради.

Після голосування депутатського корпусу за її кандидатуру з нею буде укладено контракт терміном на 5 років.

Довідково:
Бурда Олександра Йосифівна 1959 р. н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія», інтернатура та аспірантура із кваліфікацією «Дитяча хірургія», Кандидат медичних наук, пройшла навчання у Львівській бізнес школі при УКУ «Лідерство в охороні здоров’я», нагороджена почесними грамотами: Департаменту охорони здоров’я ЛОДА та МОЗ України, загальний стаж професійної діяльності –  37 років. 
З вересня 2003 р. і дотепер заступник директора з хірургічної роботи КНП ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ».