У Львові запрацювали два навчально-професійних центри

У Львові запрацювали два навчально-професійних центри

30.12.2020

У Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося відкриття двох навчально-практичних центрів: Навчально-практичного центру  інноваційних ресторанних технологій та Навчально-практичного центру готельного комплексу «Діамант».

Перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник сьогодні, 30 грудня, відвідав  Львівський професійний коледж, на базі якого створені центри, та ознайомився з їх роботою та технічним забезпеченням. 

«Такі навчально-професійні центри є дуже потрібними  для нашої молоді. Львівщина позиціонує себе як туристичний край, гостинний та з хорошим  сервісом. Переконаний, тут студенти зможуть вдосконалювати свої практичні навики в готельно-ресторанному напрямку та  в подальшому розвивати  індустрію гостинності області. 
Дякую керівництву закладу за втілення в життя цікавого проєкту. Бажаю усім успіхів, натхнення та досягати нових висот», - зазначив Євгеній Гірник.

Центр здійснюватиме практичну підготовку та цілісний розвиток здобувачів освіти, перепідготовку незайнятого населення, підвищення кваліфікації, навчання впродовж життя, незалежне оцінювання кваліфікацій та визнання підтвердження результатів неформального навчання з використанням прийомів діджиталізації освіти, високотехнологічного матеріального забезпечення та новітніх технологій у сфері індустрії гостинності.

Робота центрів базується на співпраці та партнерстві з зовнішніми стейкходлерами, формуванні та розвитку цілісної системи платформи  новітніх методик професійного навчання, створення професійного майданчика для різноманітних ініціатив формального та неформального навчання.

Центри були створені за рахунок коштів інвестора – 66 млн грн, спецкоштів навчального закладу у сумі 22 млн грн та коштів державного бюджету - 2 млн грн.