Депутати Львівщини на всеукраїнській спартакіаді забили найбільше голів

Депутати Львівщини на всеукраїнській спартакіаді забили найбільше голів

12.06.2021

За результатами IX Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів рад у Чорноморську Одеської області, команда Львівщини здобула підсумковий шостий результат серед областей України.

Участь у спортивних змаганнях взяли депутати Львівської обласної ради, Стрийської районної ради, Миколаївської, Судовишнянської, Трускавецької, Сокальської, Новояворівської, Стрийської, Турківської та Жидачівської міських рад. Також виступили за Львівщину депутати Ралівської та Солонківської сільських рад.

Народні обранці на Спартакіаді змагалися з п’яти видів спорту: футболу, волейболу, тенісу настільного, шахів та шашків. 

Доробком Львівщини, за результатами змагань, є чемпіонство з шашок депутата Жидачівської міської ради Оксани Шминець і друге місце у змаганнях з настільного тенісу депутата Стрийської міської ради Олексія Ігнатова.

Крім того, як повідомив депутат обласної ради Тарас Подвірний, наша мініфутбольна команда посіла п’яте місце серед п’ятнадцяти команд-учасниць.

«Програли ми лише одну гру, ще одну – звели до нічиєї. В усіх інші шести матчах – перемогли. У нашому здобутку – найбільше забитих голів та найменше пропущених на турнірі.

Загальний командний показник за всіма видами спорту – достойне шосте місце! Дякую усім, хто за нас вболівав!», - сказав Тарас Подвірний.

Додамо,організатор поїздки збірної депутатів Львівщини – Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».