Для підприємців проведуть Словацьку коопераційну біржу онлайн

Для підприємців проведуть Словацьку коопераційну біржу онлайн

27.09.2021

1 жовтня в Братиславі проходитиме Словацька коопераційна біржа, організована Словацьким  агентством з інвестицій та розвитку торгівлі (SARIO). Словацька коопераційна біржа є традиційним щорічним міжнародним заходом, спрямованим на встановлення та розвиток прямих бізнес-контактів між підприємцями/підприємствами різних країн Європи та світу.

Нинішньою темою Словацької коопераційної біржі є сучасна промисловість та цифрова підтримка інновацій. У формі супровідної професійної програми зареєстровані учасники також отримають інформацію щодо підтримки експорту та можливостей бізнесу, інвестицій та розвитку підприємницької діяльності у Словаччині та за кордоном.

Важливою частиною заходу також стануть двосторонні переговори з міжнародною участю, на яких зареєстровані підприємства матимуть змогу зв’язатися не лише з підприємствами із ключових галузей, а також з представниками університетів та науково-дослідних інститутів, які презентуватимуть свої конкретні проєкти. Крім того, готуються індивідуальні зустрічі з представниками агентства SARIO, інноваційних компаній університетів та науково-дослідних інститутів та іншими партнерами даного заходу.

Вищезазначений захід проходитиме в режимі онлайн. Більш докладна інформація про захід (програма, умови участі, реєстраційні формуляри тощо) знаходиться на офіційній веб-сторінці SARIO. Посилання тут