До 9 квітня триває прийом документів від кандидатів на посаду генерального директора Львівського онкоцентру

До 9 квітня триває прийом документів від кандидатів на посаду генерального директора Львівського онкоцентру

21.03.2024

Сьогодні, 21 березня, відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичний центру.

На засіданні конкурсна комісія затвердила кваліфікаційні вимоги до кандидатів, дату наступного засідання та ознайомилася з документальною базою.

Відтак кандидати на посаду генерального директора онкоцентру мають впродовж 20 днів (до 9 квітня 2024 року) подати документи  та заяву в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 18, каб. № 306.
Адреса електронної пошти: umsv.lor@gmail.com . Додаткова інформація надається за тел.: 2999807. Контактна особа – Левандівська Роксоляна Омелянівна (0509693683).
Дата наступного засідання конкурсної комісії призначена на 12 квітня 2024 року.

«Стартуємо з конкурсами в галузі охорони здоров’я. Запрошуємо активно подаватися громадським організаціям до участі у конкурсних комісіях, а також кандидатам, які хочуть позмагатися у конкурсному відборі на посаду керівників обласних закладів медицини», - зауважив заступник голови Львівської обласної ради, голова конкурсної комісії Юрій Холод.

З умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://lvivoblrada.gov.ua/activity/maino-spilnoji-vlasnosti/konkursi-na-posadu-direktoriv-kp-ta-kz-lor