Львівщина і Луганщина й надалі співпрацюватимуть у межах програми «Змінимо країну разом»

Львівщина і Луганщина й надалі співпрацюватимуть у межах програми «Змінимо країну разом»

23.08.2019

Сьогодні, 23 серпня, у перший день відвідин Луганщини, делегація з Львівщини на чолі з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним зустрілася з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Віталієм Комарницьким.

Сторони обговорили результати спільної співпраці в минулі роки в межах Програми «Змінимо країну разом» і зійшлися на думці, що цю успішну ініціативу слід продовжувати задля подальшого «зшивання» країни.

«Співробітництво у рамках проекту, який передбачає практичний та методологічний обмін досвідом, є необхідним елементом розвитку обох регіонів», - сказав Олександр Ганущин.

Як відомо, програма «Змінимо країну разом» передбачає міжрегіональне співробітництво Львівщини з Луганщиною в освітній, культурній, медійній, соціальній та інших галузях.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати обласної ради, волонтери вирушили на схід України.

Програма перебування передбачає участь в офіційних святкових заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у м. Сєвєродонецьк, зустрічі з воїнами-земляками, презентацію проекту «Нове військо» та інше.

Делегація з Львівщини зустріне державні свята з військовими та місцевими жителями на Луганщині.