Львівська обласна рада скерує 40 млн грн від Короленка, 7 на 20 об’єктів Львова

Львівська обласна рада скерує 40 млн грн від Короленка, 7 на 20 об’єктів Львова

20.08.2019

Львівська обласна рада скерує 40 млн грн, котрі мають надійти від Львівської міської ради як субвенція щодо передачі нерухомого майна на вул. Короленка, 7, на 20 об'єктів у м. Львові.
«Часто запитують, куди Львівська обласна рада скерує 40 млн грн субвенції? Відповідно до ухваленого рішення ці кошти мають бути розподілені на об'єкти в межах м. Львова. Відтак профінансуємо реконструкцію соціально важливих об’єктів галузей охорони здоров’я, соцзахисту, спорту, культури та інших. До речі, у місті Львові чимало об'єктів і установ обласної власності, які цього року вже отримали підтримку з обласного бюджету», - розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. 

Із детальним переліком робіт можна ознайомитися – тут.

Як відомо, додаткова підтримка соціально важливих об’єктів Львова стала можливою завдяки спільному рішенню депутатського корпусу Львівської обласної ради і Львівської міської ради, а  також після прийняття ухвали Львівської міської ради від 01.08.2019 № 5424 «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2019 рік».

Раніше Львівська обласна рада своїм рішенням від 28.05.2018 р. № 852 «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації, та окремі майнові питання» вирішила  передати у власність територіальної громади міста Львова нежитлові будівлі на вул. Короленка, 7, які є порожніми вже кілька років, з подальшою їх передачею Місії «Центр опіки сиріт» УГКЦ.