Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут запрошує на навчання юнаків з усієї України

Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут запрошує на навчання юнаків з усієї України

20.05.2022

У комунальному закладі Львівської обласної ради  «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» триває вступна кампанія. Ліцей запрошує на навчання юнаків з усієї України, яким виповнилося 13 років. Загалом цього року оголошено набір 200 ліцеїстів.

Приймання документів від вступників розпочалося з 4 квітня та триватиме до 20 липня. Вступні іспити планується проводити з 1 серпня 2022 року.

«Запрошуємо юнаків віком від 13 років, після закінчення  7 та 9 класів шкіл долучатися до колективу ліцеїстів. Серед крутянців зараз чимало дітей наших захисників. Попри війну, частина  вихованців львівського ліцею перебуває у Литві, в рамках співпраці з військовим ліцеєм міста Каунас. Вони там проходять навчання та підготовку, а також відвідують заняття дистанційно. Для кожного студента ми створюємо комфортні умови проживання й забезпечуємо якісний навчальний процес. Також колектив ліцею готує наших випускників до вступу у вищі військові навчальні заклади сектору оборони та безпеки», - розповів начальник військового ліцею, полковник Юрій Гусар.

За номером телефону (032) 27-125-27 функціонує  «гаряча лінія» закладу. За допомогою цього сервісу батьки вступників можуть отримати детальну інформацію щодо підготовки необхідних документів.

Правила прийому та іншу інформацію для вступників розміщено також на офіційному сайті ліцею за посиланням тут 

Контактні телефони працівників комісії з прийому документів: +380681475653 - Петро Михайлович +380632582451 - Галина Ярославівна

«Завершуючи поточний навчальний рік в умовах воєнного стану в форматі дистанційного навчання, плануємо і готуємось до того, щоб з 1 вересня нового навчального року відновити повноцінне очне навчання наших ліцеїстів», - повідомляє адміністрація Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.