На Харківщину передали автомобілі для фронтових потреб

На Харківщину передали автомобілі для фронтових потреб

22.03.2024

Два автомобілі для порятунку поранених і виконання військових завдань, передали сьогодні, 22 березня, біля Львівської ОВА за участі представників Львівщини й Харківщини.

«Автомобілі їдуть на Харківщину, для 92-ї й 93-ї бригад. Дякую територіальній громаді Бісковичів, яка підтримала ініціативу і голова якої доправить одну з машин», – зазначив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Раніше швидку використовував обласний центр екстреної медичної допомоги й вона відпрацювала свій ресурс. Тепер у швидкій поміняли двигун, відремонтували ходову, дооснастили реанімаційним обладнанням.

«З перших днів війни колега-депутат Юрій Доскіч та його команда відгукнулися на пропозицію нашої екстренки відновлювати швидкі, які стали непридатними для служби. Тепер авто допоможе рятувати хлопців і дівчат на фронті. Дякую Бісковичам і кожній громаді, які виділяють ресурси для допомоги фронту», – сказав заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Благодійний Фонд сім‘ї Доскіч також придбав повнопривідний автомобіль. «Це вже 16 швидка, яку ми передаємо на Харківщину для потреб Збройних Сил України й Національної Гвардії. Ми також купили та привезли повнопривідний автомобіль, який передаємо нашому другові з Харківщини Анатолію Русецькому», – сказав керівник фонду і депутат Львівської обласної ради Юрій Доскіч.

«Ми системно співпрацюємо практично з початку повномасштабної агресії. Автівок завжди не вистарчає, бо це фактично розхідний матеріал. Ми дякуємо за кожну автівку, яка заходить на харківський напрямок», – зазначив депутат Харківської обласної ради Анатолій Русецький.