Олександр Ганущин презентував освітянській спільноті Луганщини проект «Нове військо»

Олександр Ганущин презентував освітянській спільноті Луганщини проект «Нове військо»

23.08.2019

Голова Львівської облради Олександр Ганущин сьогодні, 23 серпня, презентував освітянській спільноті Луганщини проект «Нове військо» та передав школам дружньої нам області сучасні мілітарні плакати із новими емблемами військових частин.

Це постери з символікою 24-ї ОМБр імені короля Данила, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 93-ї ОМБр Холодний Яр, 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців та Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Луганські вчителі отримали для своїх шкіл патріотичні плакати з новою мілітарною символікою від проекту «Нове військо», які відтепер будуть у кожній школі Луганщини. До речі, днями перші плакати отримали Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут і всі школи Львівщини. Переконаний, проект допоможе популяризації Збройних сил України та сприятиме національно-патріотичному, військово-патріотичному вихованню молоді», - сказав очільник облради.

Як відомо, за задумом натхненників проекту Олександра Ганущина і волонтера Віталія Гайдукевича, постери, окрім навчальних закладів, з’являться у військоматах, пунктах постійної дислокації частин, на сіті-лайтах, мілітарних магазинах, офісах і взагалі в будь-якому місці, де працюють, бувають, відпочивають Воїни, їхні рідні, друзі і просто люди, які поважають Збройні сили.

До речі,  презентація мілітарних плакатів із новими емблемами військових частин відбулася під час IV Форуму місцевого розвитку. 

Переглянути плакати і стежити за проектом можна на сторінці HTTP://NEWARMY.ORG.UA/

Окрім того, Олександр Ганущин передав Луганщині 100 примірників книги про історію ЗУНР. Видання присвячене 100-річчю утворення Західноукраїнської Народної Республіки.

Варто зауважити, що ці та інші книги будуть передані в школи та бібліотеки Луганщини.

Нагадаємо, уже традиційно напередодні Дня Незалежності України голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати облради, волонтери вирушили на схід України. Делегація з Львівщини зустріне державне свято з військовими та місцевими жителями на Луганщині.

Програма перебування передбачає участь в офіційних святкових заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у м. Сєвєродонецьк, зустрічі з воїнами-земляками, презентацію проекту «Нове військо» та інше.