Проєкт «По_Ділись» подарував дітям українських Захисників і дітям-сиротам казковий день краси

Проєкт «По_Ділись» подарував дітям українських Захисників і дітям-сиротам казковий день краси

30.05.2023

До Міжнародного дня захисту дітей – діти Захисників і загиблих Героїв, діти з малозабезпечених сімей та діти-сироти Жовківської громади 30 травня стали учасниками соціально-мистецького проєкту «По_Ділись». Він мав на меті подарувати юним леді казковий день краси.

«Ранок двадцяти дівчат розпочався сьогодні з відвідування салонів краси у Жовкві, де професійні візажисти, перукарі, стилісти створили учасницям актуальні вечірні образи.

Після цього красуні вирушили до Львова, де в Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької на них чекала насичена програма: фотосесія у розкішних сукнях, мотиваційна лекція «Віра в себе», майстер-клас з етикету та акторської майстерності, частування смаколиками, вручення сертифікатів і подарунків.

Втомлені, але щасливі юні моделі повернулися додому. Сподіваємося, цей день став для них справжньою казкою, а спогади про нього – житимуть ще довго в їхній пам’яті», - зазначили організатори.

За словами заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода, проєкт «По_Ділись» відбувається уже втретє, щоб підтримати й надихнути дітей із непростими долями.

«Дівчата відчули турботу інших людей – це те, чого вони сьогодні дуже потребують», - підкреслив Юрій Холод.

Організатори проєкту «По_Ділись»: Львівська обласна рада, Жовківська територіальна громада, відділ освіти Жовківської міської ради, Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини».

Організатори вдячні всім партнерам проєкту, які поділилися з дітьми своїми вміннями і допомогли провести захід «По_Ділись».